foto, YIPPE !













på foto lektionerna har vi så här kul !




fifan, vill ha tisdag.



hej , god morgen eller va man nu ska säga !

sitter här , va uppe innnan 12 idag vid närmare åtanke va jag uppe redan vid 10 faktiskt. ska fixa iordning mig lite och sen ska jag bort ill krogen och äta idag igen.

fortsätter på de inlägge som skulle kommit upp förut, sitter och pratar med älskling nu , han ska åka hem om några timmar ! och jag får träffa han på tisdag ! jag är superduper glad över det. dock är jag ganska rädd just nu , jag vet inte varför, eller jag är fortfarande lite i chock efter fyllot som slogsöder stolen vid vårat bord, och började bråka inne på krogen när vi skulle äta. fyfan säger jag bara att det finns sådana människor!

http://www.corren.se/archive/2009/1/18/k2epu2r8flqx5uv.xml

http://www.corren.se/archive/2009/1/17/k2capcaonjchpym.xml

den andra länken är de som hände i mjölby natten till lördag, och de säger jag också fyfan på !

men nu ska jag fixa de sista med allt sen blir det sängen när älsk ska till flyget .

puss på er ! btw tack mia du är värd guld !

/ frida



svaret är ja, mm du hörde !



stört trött? svaret på den frågan är ja !
kan dock inte sova vet ej varför , det kanske är för att imorn är det söndag ( jag hatar söndagar ). Men imorn är det bara två dagar tills jag får träffa min älskade pojkvän igen ! jag har saknat honom hur mycket som helst . Jag längtar även tills nästa vecka för då få jag mina pengar, och jag få mina linser och jag har ledigt på torsdag ! FIFAN vilken bra vecka de kommer bli....har även nästan gjort klart gabbes tavla så ska förbi med den till honom, och kit ska väll få sin. och då får jag ännu mera pengar, gud så bra !

sen vill jag bara tillägga att MM's är en av de godaste godisarna som finns !
plus att man får fina bilder på dom.



en till sak som jag måste tilllägga är att jg är suoerdupermega nöjd med mitt hår idag....







snart så är jag nog tillräckligt trött för att somna känner jag , men ni får ha de super bra .

Grattis som tusan till Maria och Jasmin föresten !

puss på't

/ frida



good day, so far



hej på er alla!

nu sitter jag hemma i mitt stora tråkiga hus och har absolut inget att göra, ska till maria med hennes tavlor snart :) Sen tror jag att jag ska möblera om men jag vet inte om jag orkar !

Men ni får ha det så bäst så hörs vi :)



snö igen , och jag är trött på't



Hej !

Idag är jag bara sur och trött på allt, va i skolan 25 min gjorde ett prov jävligt ovärd dag , hade mer restid till och från skolan än vad jag hade lektions tid!
Kom hem och la mig i sängen och somnade, jag är fortfarande helt utmattad i kroppen efter min förkylning, hoppas det blir bätter av att kevin kommer hem på måndag. Och att jag faktiskt för sova hos honom hur mycket jag vill !

Har körskola nu i 8 veckor framöver, varje tisdag och får förhoppningsvis köra där varje torsdag morgon . Sen ska mamma och jag gå handledar kursen så jag kan få köra hemma med! Så se upp på vägarna nu i år, för jag ska ha mitt körkort !

Va händer i helgen föresten, själv ska jag måla i mängder har ju trots allt tavlor som ska vara klara någon gång. Marias är i alla fall klara, Gabbes är halv klar och Kit blir det till att gå och handla ram till imorn och sen börja med i helgen. man kanske ska ta atg i det sista rycket på gabbes med , aja de får bli någon torsdag morgon.

SItter här och försöka plugga på ett jävla svenska litteratur prov som jag ska ha imorgon, va fan har jag för nytta av att kunna medeltida litteratur i mitt vuxna liv ?! Men jag har inte kommit någon vart med mett pluggande i alla fall för jag hamnade framför naruto när jag vaknade till liv, bra är det. Men hamnade framför msn med, de är som en drog ju man fastnar där även fast man inte vill och om man någon gång skulle vara offline en hel dag känner man sig osocial och taskig.

Måste tacka Kit och Victor för den trevliga fika stunden jag fick mer er på espresso house igår. Jag älskar att fika har jag insett , de är socialt och trevligt och man kan sitta och tjuvlyssna på folks liv. En annan sak som jag tycker är förbaskat trevligt är att kunna gå runt hemma hos antingen m&m eller farmor i stockholm en vardagsmorgon och bara ta det lugnt och inte behöva stressa till skolan eller någon annanstans, där kan jag i lugn och ro gå runt lyssna på soft musik medans jag tittar ut genom fönstret och ser alla som springer ner till tunnelbanan för att åka till jobbet/skolan ! Gud va skönt det ska bli att ta studenten och få börja jobba.



det här är resultatet av Marias tavlor.

Men nu har jag babblat på allt för mycket ( för en gångs skull )

ni får ha det super bra så kanske jag skriver en svänga imorgon puss på't

/ frida



kevin yat ming leong , jag älskar dig!



Hej !

Idag har jag faktiskt vart super duktig och uträttat massor av saker, tex vart på ungdomsmottatningen och apoteket, kollat efter jeans jacka. Men jag ska vara minst lika duktig imorn för då ska jag först till skolan och sen ska jag till körskolan (Y) men nu ska jag vara duktig och komma i säng i något sådär skaplig tid för att orka upp imorn, så...



puss på't

/ frida




jag hatar fortfarande söndagar .



hallihallå på er där ute !

Idag har mitt humör vart berg&dal bana hela dagen, plus att min nacke vörker som jag vet inte vad...och så är jag fortfarande otroligt trött i hela kroppen, men jag är otrolig pigg i huvudet blir bara sur för att min förkylning inte vill gå över! Som sysselsättning dagen till ära har jag gjort designen till både amandas och albins blogg, och detta är resultaten...



amandas grymma blogg ,
www.pamanda.blogg.se



och här är albin a.ka ubbis blogg,
www.ubbi.blogg.se check it out

men jag har även målat marias andra tavla , det är bara ögonen som ska fixas sedan är den klar.
ÄLSKING va inne på msn och SKYPE idag tro det eller ej , så det blev en 3 timmars prat stund i skype och sedan runt 2 timmar på msn , de gillas. Nu är det snart bara en vecka till han kommer hem !
Men nu ska jag dricka upp mitt te och sen ska jag försöka sova, även fast det blåser ute och jag tycker det är skit läskigt !

puss på er och sov så gott

/ frida



hej !



hej på er alla där ute . nu sitter jag här och ska fixa nu header åt amanda !



puss på't

/ frida



ajj på örat .



AJ ! måste jag börja med att säga, för utav att min dumma förbaskade förkylning inte vill försvinna så har mitt öra blivit svullet och det gör att mitt nytagna hål inte mår så bra. Och detta leder ju i sin tur till att det gör sjukt ont i mitt öra... ajaja !
Annars idag har jag inte gjort mer än att äta och sen har jag målat en av de tavlor som maria har beställt , och den andra ska jag måla imoron .

 så här blev resultatet.



ja de där är vad min dag har bestått av , eller jag har ätit och pratat med ÄLSKLING med ! Det är andra dagen i rad som jag får prata med honom nu, det gör mig så himla glad. Men just nu ska jag bara försöka sova för jag är sjukt trött pga av förkylningen, så ni får ursäkta att jag är trött och osocial hela tiden men det är därför, så nu vet ni det också . Men ni får sova så gott och så hörs vi säkert imoron , om inte annat.

den här måste bara ses !
jag skrattar lika mycket varje gång.....



och den här blir bara bätter och bätter för vaje gång  !



men nu säger jag puss på er och godnatt!

/ frida

Lördag, grått och tråkigt !



hej på er alla pigga och galda där ute i världen .
Hoppas ni inte hade en allt för tuff kväll där ute igår, så att ni sitte med världens baksmälla och huvudvärk nu  för så ska det ju inte vara på en lördag. Igår var det först skolan till 11.45 skyndade efter det till tåget för att hinna med tio över, en fick jag skjuts av pappa hem. För att bussarn i den här delen av länet går med ett mellanrum på ca 2,5 timmar, jag hatar det! Men nu ska jag ine få mitt vanliga utbrott på östgötatrafiken, utan jag ska säga att jag blir super duper gald igår när KEVIN ÄLSKLING loggade in på msn. Så min eftermiddag/kväll bestod av att sitta vid datorn och pratat med honom, vi satt säkert och pratade i 5 - 6 timmar , och jag började gråta x antal gånger för jg insåg hur mycket jag verkligen saknar honom. Men sen efter att han hade loggat ut kollade jag klart på monsters inc och efter det blev det sova. Och då var väll klockan sisodär halv 11 eller något, skönt som fan att komma i säng skapligt tidigt.

Sen vaknade jag runt halv 11 idag , och till min stora fasa inser jag att jag fortfarande är trött. Det måste vara min jävla förklyning eller något för hur mycket jag än sover så blir jag inte pigg ! Jag hatar det , jag vill vara pigg, jag vill inte bo här och jag vill jobba och få pengar känner jag. Nytt löshår och nya kläder måste jag köpa med fan jag har verkligen inga pengar , men jag får pengar snart det gör mig glad. Men nu ska jag fortsätta fixa tavlorna , så jag får mina pengar .

puss på er, ps jag vill bara säga att anna och dennis ny gör verkligen min dag i skolan jag tror aldrig jag har skattat så mycket på en lektion som jag gör med er .




/ frida



KOM HEM !



snälla kom hem snart , jag älskar dig !
och varje gång jag hör låten tänker jag på dig...



I'd come for you  !

/ frida



tråk, men de är lite snöute i varje fall de är ju ett plus.





hej på er nu sitter jag hör och har verkligen inget alls att göra så de råkade bli så att jag sitter och lyssnar på den här låten och pratar lote olika folk från här och där på msn. Mår lite bätter nu än vad jag gjorde förut när jag kom hem från skolan de är ju ett plus, men snart ska jag försöka krypa ner i sängen för jag måste till skolan imorn. Men vi hörs säkert imorn efter skolan, eller före vem vet.

puss på't

/ frida




sjuk igen



hej på er alla glada och pigga där ute i världen eller vart ni nu håller hus.

själv äe jag inte speciellt pigg över juvudtaget, för jag är forfarande sjuk och idag var de nära att jag svimmade i skolan, så de va bara sjukanmäla sig och åka hem.... fy fan de suger totalt jag vill va i skolan ! där får jag träffa allt folk, när jag sitter här hemma får jag inte träffa någon i princip. plus att för tillfället är jag ensam untan min pojkvän i ca en vecka och 3 dagar till...och de får mig inte att må bätter, jag älskar verkligen när du tar hand om mig, de får mig att må bätter , när jag måste ta hand om mig själv blir jag aldrig frisk . men nu ska jag kolla på horton och tycka synd om mig sjölv ,


puss på er

/ frida



säng säng säng säng , sova sova , säng säng säng säng , sova sova , SÄNG !



hej och god natt på er, nu sitter jag har som vanligt och klockan är på tok för mycket med tanke på att jag ska till skolan senare, de vill säga vid 6.55 går bussen ! fuck de här nu ska jag försöka sova , de blev inte allt för roligt inlägg känner jag , men va fan de kommer mer någon annand ag de lovar jag er. Just nu vill jag bara gå och lägga mig och sen vill jag vakna om en och en halv vecka av att jag får en kyss av in älskade pojkvän, och efter det sitter han bara och tittar på mig och berättar hur mycket han har saknat mig och hur mycket jag betyder för honom. de är allt jag behöver , du är de bästa jag har så snälla stanna hos mig, och lämna mig inte själv så här länge igen !


Men puss på er

/ frida



motala och mjölby.


 
god morgon får jag säga fär en gångs skull !

hallåer på att fixa mig lite nu , för vid halv tolv eller 11.36 föratt vara exakt dra jag till mjölby och sen därifrån till motala, och sen tillbaka till mjölby i eftermiddag (:

så ni får ha det så bra puss på't
 
/ frida



stockholm tack !



Hej på er allihopa.

Hoppas ni har haft en bra dag och även en bra kväll, det har jag i alla fall haft , eller tills min katt kräktes förut de va ju inte så trevligt för när hon kräktes blev jag illa mående och det är ju inte kul så allt blev till en enda ond cirkel kan man ju säga. Annars har jag inte gjort speciellt mycket mer ikväll än vad jag har gjort alla nadra jävla kvällar den här veckan, FUCK vädersta! Jag vill härifrån någonstans Stockholm skulle inte vara helt fel, tänk att kunna säga - " men ring när du är på väg så tar jag nästa tunnelbana / buss " , i stället för att behöva sin buss / tågresa till mjölby eller linköping tre dagar innan man ska åka ungefär. Och nu har jävla östgötatrafiken höjt sina jävla priser med , jag blir sur ! Asså de var redan dyrt och det blir inte ett dugg bättre för oss hör ute på landet nu , de blir bara dyrare ! där fick jag ur med de aggrssionerna med , bra !

Sen är jag även lite ledsen för att det har inte ens gått en vecka sen min älskade kevin åkte till hong kong och det har känts som en evinghet, det känns som jag inte gör något annat än att gå mellan sängen och datorn jo jag går in och äter någon gång ibalnd men det är verkligen allt. KOM HEM JAG SAKNAR DIG SÅ !

Men jag hittade en sak på nätet som jag vill ha....



asså helt seriöst ge mig !

Men nu ska jag försöka sova för imorn ska jag både till motala och fika med b.la. kit och kanske clara ( gud va jag har saknat dig gumman ! ) , och efter det ska jag dra till mjölet för att åka till eilen ! de gör frida glad.

men ni får ha det så bra så hörs vi. puss på't

/ frida



rubriken skulle man skriva sist var det .....



Sitter här nu , har förjävla tråkigt fundera på att möblera om i värdagsrummet. Känner att jag inte gjort ett vettigt handtag sedan jag gick upp runt ett i eftermiddags eller jo jag bemödade mig att byta gardiner , det är väll det enda jag har gjort .... Men om jag ska möblera om i vardagsrummet vill jag verkligen bli av med mina fula soffor ! jag hatar dom , dom är fula och gammla och allmänt skabbiga så snälla ta bort dom ! Får se om pappa orkar hjälpa mig med dom imorn det skulle vara guld värt. men på kvällen blir det förmodligen mjölby till Eilen, mysigt fy fan va jag saknar henne !

Fick ju prata med älskling igår, fy fan va de va skönt att höra från dig, och jag kan nog inte beskriva med ord hur mycket jag saknar dig. Men jag längtar tills den dagen du kommer hem igen..... men nu ska jag sluta babla här, ni får ha det bäst

puss på't

/ frida



måla....


Hej mitt vinterland ?



hej på er alla där ute i den svenska " vinternatten " som sitter vakna.

Just nu har jag allt för tråkigt för mitt eget bästa känner jag, sitter och pratar med fritz & ersin på msn go pojkar det där.




Fick även lust att dampa lite i ps så de blev till slut det resultatet som ni ser här  över ( HAHAH ). Men har väll inte så mycket roliga att skriva om vad som har hänt idag , har i princip jobbat & sedan suttit här. Imoron blir det först sova länge , fixa sig, skriva lite här ( nu när jag äntligen har tid ) & sen blir det linköping med bio och ming med familjen & efter det kanske frida får för sig att dra förbi mjölet !

men puss på't

/ frida



saknaden är nog värst.



va fan... nu sitter jag här igen ! Men nu har i alla fall hostan&förkylningen dragit sin väg, eller jag till mesta del i alla fall. Det känns skönt, nu är det enda jag vill att du hör av dig så jag vet att du lever ! För jag är orolig as hell här hemma, men jag hoppas att du förstår det, du kan ju skirva på msn eller vad som helst snälla. I ju för sig så vet jag inte om du läser min blogg så du får den informationen. Men fuck this just nu nu ska jag chilla gallet både här framför datorn & sen lite i sängen, och sen kanske ska jag försöka sova lite innan jobbet imorn. dock är det ju bara jobb i 3 timmar så det borde jag ju klara utan sömn så kanske jag somnar ordentligt imorn (:



saknar henne , enormt !



fritz du är också saknad, & tack för att du gjorde min kväll jävligt rolig igår, du måste va jävligt hes idag.



& henne med.



och saknar även lilla denns, & lucas & jonas men har inga bilder på er ''/



linnea & sanna saknar er som in i 'pip' ......



och dig jag saknar mest !

puss på't

/ frida



miss yah, please come home soon.




Away , away , I want to know why you want to trow me away....

hej på alltihoppa, min dag har vart ganska bra idag. Förlylningen är mycket bätter än igår ! ( happyface ) sen har livet vart allmänt bra, var ute och gick en svänge med sis förut & så har jag klitt mig lite med , fint blev de.

Är lite orolig för älskling bara, har inte hört ett ljud från honom sedan han kom fram, tänk om det har hänt något men då borde ju hans familj ha ringt.

Har för en gång skull skaffat mig nyårslöften...


  • Skaffa mig bätter matvanor, & inte lägga ut så mycket pengar på mat.
  • Sköta skolan bätter än 08.
  • SPARA PENGAR !
  • Leta lägenhet .
  • Motionera (idrotten i skolan för gillas )
  • Inte gå på krogen för mycket när jag väl har blivit 18 .

får se hur bra det går att sköta dom , men de får väll gå som det går. Har några små men dom rör mest mit mentala mig så de har jag för mig själv.

Hoppas eran början har varit bra på 09, nu ska jag dra mig ner till köket fixa lite te & sen blir det datorn & städa lite  (:

puss på't

/ frida






klipp....



har så sjukt tråkigt just nu, fick föresten ett jävla konstigt ryck nyss så nu har jag klippt av mig lite hår ( hahha ) de låter nog farligare än vad det är. Jag har bara klippt lite på luggen & tunnat ut lite här kände att det behövdes! Så nu är jag nöjd bild kommer förmodligen senare :)

puss  på't

/ frida



första dagen på 2009



God eftermiddag eller va de nu blir..

Idag känns halsen lite bätter, & det var skönt att äntligen få sova en hel natt för en gång skull !
Som alla nadra redan har sagt , så gott nyttår på er & hoppas år 2009 blir bättre än 2008. Hur det nu ska bli det ve jag inte men man kan ju hoppas, mina mål inför de nya året är i alla fall att försöka fixa en lägenhet i linköping & sen är det ju massa sådana där småsaker som jag ska bätter mig på som t.ex skolan och äta bätter & bla bla.

Hoppas alla hade det kul igår/inatt, själv gick jag förbi krogen sa gott nytt till mamma & pappa , joan & nicklas med och kakie och jonas var också där ! Sen blev det hem och lägga sig,  somnade runt 1 men vaknar runt halv 3 av att nån står & knackar på min dörr, men jag orkade verkligen inte gå ner så jag somnade om !





det är även sånt här som händer när man är sjuk & har för mycket tid över!

men nu ska jag ut en sväng , vi hörs sen puss på't

/ frida



RSS 2.0