.





sönderhostad hals



hostat sönder min hals, börjar få blodsmak i munnen nu när jag hostar.
just nu sitter jag och trälar med mitt självporträtt, skriver mer sen

- You know my weakness
That is why I'm sleepless



man ska inte kasta bäver i trähus.



jag funderar på att duscha för tredje gången idag, men det känns så onödigt, fast samtigt skulle det vara skönt. älskar att duscha, och sakta men säkert höja värmen. kanske ska man lägga sig i bubbelbadet istället , med en bok, fast bada är inte lika skönt som att duscha för där kan man inte öka värmen på vattnet utan där måste man ha jättvarmt på en gång.

min ångets för livet efter studenten har börjat lägga sig en aning nu , och jag ser faktiskt fram emot det, de kasnke blir så att man flyttar till norge eller stockholm och det är ju inte helt fel.

måste fiffla ihop ett nytt CV med, men den orken finns inte här just nu.
orken att fastna på kort finns inte heller just nu, idag är jag sleten och sjuk.

NU: badet och papperväggar





jag vill långt här ifrån, eller i alla fall till stockholm





verum gubbarna är så små och söta.

men det va inte de jag skulle skriva, jag skulle faktiskt skriva något viktigt va nu de va för nått de har jag glömt. då var det säkert inget viktigt. blev ingen skola idag, vaknade och hade absolut ingen röst kvar fick ur mig hostningar enbart, så gick upp och gjorde mig iordning och tänkte ta halv 8 bussen. men kände ganska snabbt att jag hade feber, så gick ner och duscha och la mig i sängen igen.

fan varför ska jag bli sjuk nu för de är väl smått onödigt, missade mitt historia prov idag (igen) men fan orkade verkligen inte gå.

men nu ska jag göra hummersoppa.

ciao



02 november 01:19 , sockar, varm oboy och klockan är på tok för mkt



Nu har jag också vart duktig och skaffat blogg , de där som alla andra verkade göra för ett år sen ungefär .

Hoppas ni har haft en bra dag , och också ett lika bra höstlov som jag .

Min vecka har vart lugn, i måndags kom Sandra hit ända från storstan Stockholm för att träffa lilla mig , de gjorde mig glad . Tänka  sig att man kan hitta varandra så lätt nu förtiden , vi har inte setts sen ettan och så vips hittar vi varandra på facbook , ödet eller dagens tekniska under bara ? Sen åkte hon hem i torsdags & då blev det ..... , och sen kom jag hem därifrån idag , mamma hämta mig samtidigt som hon hade hämtat sis hos Robin .

Och nu sitter jag här och pratar med ..... i skype , & jag är gladare än vad jag har vart på länge . Och imorn kommer min Eilen hem & de gör mig ännu gladare !

tack för att ni finns <3




22.52



I'm stuck on you.

jag är ensam här, de är tråkigt.

nu är klockan 22.56 och jag borde sova.

ciao



historia är det verkligen så intressant som alla säger?



lite våld löser det mesta, och om nu inte det skulle hjälpa så får man slå lite hårdare.

jag har inte pluggat till mitt historia prov speciellt mycket, jag kan inget om den svenska stormaktstiden och inte europas heller för den delen. och om andra världskriget bryr jag mig inte ett skit jag tycker det är rent ut sagt tråkigt!

jag ska fixa klart mina chili/havssaltpraliner imorgon bitti, jo de är gott för dom som tvivlar.



bjuder på mitt kreativa foto a projekt från förra året , njut kanske är sista gången jag visar det.




skräp klockan är 20.06



försökte ta bilder på min nya tisha och brillorna, men fastnade inte på bild idag så de får bli ett senare uppdrag.

- jag hatar min källare och jag hatar snö. och det finns en miljon till saker jag hatar i den här världen, men jag tänker inte skriva det här.

frida = en ganska hatisk person, för dom som redan känner mig var det redan ganska glasklart, men jag kan ju skicka informationen vidare tänke jag.



varför bo i Sverige när man kan bo i Australien.



den frågan är ganska bra att ställa just nu när man sitter i det här landet som heter Sverige, eller så frågar man säg varför man inte hade turen att få bo kvar i stockholm ( mitt älskade stockholm ). nej istället bor jag här, i den lilla "byn" som så fint kallas Väderstad.
jag tycker inte om det här stället längre, det som är tillräckligt spännande i mitt liv för att ens nämnas just nu är att jag faktiskt inhandlade en ny tshirt och ett par schteekarbrills idag det är allt. bild kommer sen om jag orkar.

på fredag är det tydligen studenfest på pitch black, anna tycker att jag ska dit. man ska ha sommarkläder på sig, undra hur dom tänkte?

jag kommer ju frysa om jag ska gå runt i shorts, tshirt och högklackat ( okej högklackat har jag ju i alla fall ) men skitsamma inte det som va påängen just här.

plugga historia lät kul tror jag ska göra det , hejhej



aa...fast nae:p:P:p:P



nu är jag sjuk och trött, de kliar överallt så jag signar ut och peppar jobb imorgon bitt kl 7 istället !
ps. tatueringen ser ut att gå mot det bätter nu.
peace out , ciao



.





där är den, love it... men nu är den som sagt skorpig och blä.




19 mars 2010 time: 14.38


nu är jag här igen, jag har dött en smula inatt, eller snarare min hals. vaknar i morse och inser att jag knappt kan prata, låter det som frida.schwenke? nej det gör det inte, hon måste prata!

vaknade i alla fall av mitt alarm 06.38, tar upp mmmarabou mjölkchokladen och bryter av den i förpackningen och tror att mitt alarm ska stänga av sig då... -.-'

sen somnade jag om vaknade 11, duscha och käka frukost. efter det somnade jag om för andra gången och vaknade av att jag låg och svettades som en gris, tror jag kanske har feber men gissar bara.

PS. min tatuering är ful just nu bara massa skorpor överallt!

ciao, peace and out



äntligen



äntligen sitter den där på min vänstra axel ! de känns skönt att ha de gjort

nu blir det sova GALET

cioa



nattpost



just nu sitter jag och skissar på min tattuering , joo fortfarande ! men jag pratar även med tre trevliga människor på msn, och en va dom är lucas ( lucaset? )

han ger mig komplimanger om mina ögon och det läter ungefär såhär..

Lucas sa (01:40):
jag lovar att man skulle få plats med en gaffeltruck där inne
Lucas sa (01:41):
jag vill simma i dina ögon



får det verkligen plats en gaffeltruk där?


men nu blir det snart krypa ner i den ny bäddade sängen !

peace out




va händer egentligen .



jag är en aning ( ANING!) nervös inför imorgon, de är inte uppkörningsnervös, men det pirrar endå en aning i magen.

snart ska jag hem till min källare, fy satan så kul.

ciao, undra varför jag skriver det egentligen



sunday



nej jag gillar faktiskt inte söndagar... de har jag aldrig gjort. de enda som händer är att man typ ligger i sängen halva dan för man vaknar så satans sent, sen får man ångest för man inte har gått upp och ligger kvar tills man äntligen orkar gå upp och äta...poängen ? de finns ingen.

jag har fortfarande ångest över det där med jobb, studenten och allt, and it sucks.

men nu ska jag försöka pallra mig upp sen ska jag fan hem til v-staden !

vi säger så
ciao




utkast 13/3-10 23.50



I wanna feel AWSOME .... så varför gör jag inte !?



when I say jump, you say ?

... how high  !



gårdagen började med att jag tog en ganska soft sovmorgon på sisodär säg 5 timmar ! var menat att bara vara typ 1 timme men what the hell.

hade indvalet , att stå och tempurera mörk choklad i 2 timmar är inte riktigt min grej och efter det är inte choklad gott överhuvud taget lovar er. efter att jag fått choklad överallt gick jag och mötte eilen, väntade på linnea sen drog vi till anna. sen ner till bikbok och det resulterade i impulsköpet en svart hoodie, och varför jo för att jag behövde en tröja jag skulle kunna ha på mig när jag skulle ut och ta frisk luft på krogen...

kvällen va bra , men den slutade redan kvart i 1 , gjorde inte mig något för de va fan skönt att komma hem och däcka ganska fint i kevins säng.


tvångströjan, varför fick jag den ?



men nu blir det rapportskrivning, fy satan så kul !

ciao



en av naturens begåvningar



dagen :

1. 10.45 skulle jag ha infunnit mig i skolan senast, lägger på lite marginal och var där cirkus 9.26.
2. lyssna på musik, kan man ju feting glömma när man har sönder ena hörluren, hittar sedan resterande delar av de hörlurar jag i ren illska har slängt, dem låg hemma.
3. åkte till skitSIBA och köpte ett par LILA, ja lila candy hörlurar som på sin höjd håller sisodär om jag har tur två månader.

morgondagen :

1. 8.15 - 16.00 skola!
2. hem till Anna , handla mat och sedan SPÅRA UR TOTALT !

SES i dimman !
nu ska jag äta klart min ost-skinpaj, fan va god den är.

ciao



fyndiga rubriker är väl inte min starka sida



Idag är det studiedag, har massa Pa rapport att göra känns ju sådär kul att jag gick upp 13.oo idag istället för att gå upp 9.oo som jag hade ställt klockan på. Så när jag kom upp blev det ju ett jävla liv och att jag sov bort halva dagen istället för att jobba, och visst de hade vart skönt att komma upp 9 och jobba några timmar. OCh hela grejen att jag faktiskt sover bort mer än halva dagrarna ger mig ångest.

Jag har ganska mycket ångest över mitt liv just nu känner jag, skolan slutar om mindre än hundra dagar och jag har inget jobb, jag har ingen lägenhet och ingen bil? - frda schwenke 19 år.

är det bara jag som känner så här, eller känner resten av alla sveriges stundenter -10 också så här.

men nu blir det mer rapportskriving för jag tycker det är så sinnes kul, och ja de gör jag fkaitkst just idag idag är en sån där bra dag då jag känner att jag skulle göra allt skolarbete i världen... men det går väll över lika fort som det kom.

men skriver säkert nån rad senare ikväll.

ciao



BOOM



nu är det bokat och klart, på måndag de vill säga den 15/3 smäller det.

ciao



kreativitet?

 






 

 



skräppost?


klockan är 09.07 och jag sitter i skolans varmaste datasal, vilken smart jävla idiot kom pa att trycka in ett 20 tal datorer + elever i ett klassrum utan kluftkondtionering? jag undrar vart den människan fick ut sin examen.

 

snön från grannens tak hade lagt sig på bilen imorse, kul aa...fast nae. de gjorde att jag var tvungen att åka till lkpg med bilen och inte bara till mjölby, jobbigt ja?

har börjat med flash på dig skapet nu, de är tråkigt . fast ps och illustrator smällde la inte så jävla högt dom heller, har ju ingen ork att sitta här, vill ligga hemma i min säng. ska jobba mellan 7.oo/7.3o - 15.30/16.oo imorgon.

- pengar rullar in som det ska, de går bra nu.

och så nu har man lyssnat på MADDA ochså, så nu är klockan 9.3o

ciao



mer snö?



nu är jag hemma, alltså hemma hemma i väderstad. ska som sagt stanna ett tag ska faktist bli skönt att ha min egen tid just nu.

älskar dig fortfarande men, måste få va ensam ett tag.

<3

ciao



.



- känns skönt att rett upp en hel del, nu blir det en del tid i väderstad .



RSS 2.0