sisodär ja


hejhej

sitter hos baby nu, han har inte kommit hem än.... sadface, men han slutar 4 så han kommer om någon timme^^
idag var det np- writing som stod på schemat, gick faktiskt bra men man får nog leta efter tråkigare ämne att skriva om... fan gender gaps in the 21th century, bara det skriker ju BORING ! jag vet i alla fall klar på sisodär 30 minuter, men jag fick med det jag ville ha med och mer än så kan jag ju inte göra eller hur.

men dagen kändes inte så lång, och speciellt inte när jag hade det så trevligt och mysigt på lundby igår med baby och wilmer. haha relaxavdelningen helt för oss själva , eller ja nästa i alla fall tommy adolfsson kom och satte sig en stund efter §att han hade varit på pump. gud va det var kul att se honom igen!

imorn ska jag till simhallen igen och göra mitt simtest med eilenpielien min , och får se om wilam och baby hänger med då också. det skulle ju vara super trevligt^^ efter som jag inte diggar att simma mer än 200 meter, och det är inte för att jag tycker det är jobbigt, utan det är för att jag tycker det är så sinneslångtråkigt att simma längd efter längd efter längd.... det tar ju aldrig slut liksom..


men nu ska jag göra några historia frågor om jag orkar vill säga och sen mysa med hun !

btw jag älskar eilen , och att vi är blonda som fan ....

/ frida



nej du duger inte..



nej frida du duger inte till något just nu, har ingen ork kvar och allra minst till mig själv.

förlåt eilen, älskar dig

och kevin , du är den bästa jag har!

/ frida



skolan = stress



6 månader med världens bästa pojkvän idag, jag kan inte vara lyckligare än va jag är just nu ! jag har hittat en som förstår mig, eller ja inte det jag inte själv förstår mig på om mig själv. men han jobbar på det! och imorse hade han köpt aladdin hjärtan till mig, och jag hade totalt glömt vilken dag det var. så jag kände mig dum ! men jag ska bjuda han på middag på lördag, hembakad pizza!

sen har jag även vart och bråkat med tre , idag igen ! hur svårt ska det vara undrar jag .. aja nu är det fixat i alla fall ,men förtroendet för tre har ju sjunkit markant kan man ju säga.

har även övningskört ganska mycket den senaste tiden , och jag känner att jag börjar få grepp om hur en bil fungerar nu. och dt känns som att körkortet kommer gå super bra ^^ när nu all den teorin ska hinnas med, skolan är ju som sagt störd nu. och det är jag nog inte ensam om att tycka !

läxschemat ser ut på följande vis:

fredag: matte prov på sanolikhetslära och kapitel 4
             svenska bor " den gamle och havet " färdigläst, och ha svara på tillhörande frågor.
             engelska glosor, och ha läst igenom texterna till NP uppsatsen i engelska.

tisdag, nästa vecka: NP uppsatsskrivning i engelska.

sen de följande två veckorna har jag , NP i engelska både reading&listening, speaking. och matte NP i 4 timmar.

aja nu har jag skrivit på tok för mycket.

men ni får ha det bäst,

/ frida




en helt vanlig söndagmorgen



sitter här har verkligen inget vettigt för mig just nu, är hungrig men kan iinte äta för kevin vägrar gå upp. och vi ska tydligen äta frukost hos hans kusin, och jag kan ju inte dra dit själv liksom.
gårdagen bestod av jobba, övningsköra och girlla, och sen till mjölby. trevligt tycker jag allt..

ska boka tid på körskolan snart, måste ju bli klar med det där nedrans körkortet annars kommer dte aldrig bli av känner jag ^^

men nu ska jag väcka baby, ni får ha det så bra så kanske jag skriver lite till sen .

puss puss

/ frida


yoyoYO!



hej hej på er alla där ute i det något så där varma sverige ( lite positiva ska vi ju va ).

min vecka har ju som sagt bestått av att vara i det sköna stockholm med baby, de va mysigt men de blir lång tråkigt att bo på hotell för länge. men som tur var fick vi ju bo hos mormor och morfar de två sista dagarna... veckans restaurangbesök beståd av dyr mat på drottninggatan, pizza hut och kina käk! och en och annan dyr fika blev det ju med, det gillas!

en och annan drink har det blivit med, mest på den egna krogen hemma i vädersta men det är absolut inget fel på det, älskar båda mina jobb just nu, och jag har till och med börjat kolla på lägenhet för mamma och pappa har sagt att jag kanske kan flytta redan till sommaren , eller efter den .

så nu ska vädersta bli kvitt mig, eller ja på helgerna får dom la stå ut för då ska det jobbas som fan !

här är några länkar till lägenheter ..

http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3L1RM5M2DTIVBELM

http://www.erasweden.com/sv/Kontor/Mjolby/Objektlista/Objektpresentation/?GID=OBJ17664_965326596

aja men nu ska jag läsa mer körkortsteori, sen blir det sängen med pijken men !

cioa !

/ frida



yo yo !



ja ni de är ju inte ofta jag uppdaterar här men de händer ibland, och idag kände jag att de va dax igen!
nu är det ju äntligen lov, eller ja det har ju vart lov i x antal dar nu ( haringet tids begrepp längre ). kev och jag checkade in på reisen i lördags eftermidag, sen blev det stan och ut och käka! grymt trevligt och för en gångs skull får jag dricka drinkar lagligt....MUMS !




slängde även upp en fin fin bild tycker jag, men nu ska jag dra mig till duschen tror jag.... men mobilen finns i fall det är något.

kisses and hugs

/ frida



hej hopp och heppla på er



gud va jag känner mig seg och tråkig idag, men imorn blir det ändring på det för då dra jag och baby upp till estockholmo en hel vecka , eller ja 6 dar iaf :) ska bli skönt så ion i helveta att komma ifrån allt tramms och flamms med skolan här hemma.

körde bil för första gången i mitt liv i förrgår btw, gick kanoners!

men nu sk jag kolla på kalle och chokladfabriken puss på er !

/ frida



RSS 2.0