död åt ont i magen !



hej på er där ute , hoppas allt är bra med er.

men mig är det mycket bätter än vad det var igår, gud jag har aldrig haft så ont som jag hade igår ! jag trodde helt seriöst jag skulle DÖ, de slutade med att jag ringde leffe och grät i telefonen, men nu är det över hoppas jag i alla fall.

har svenska b jämförelse första imoron, men de ska nog gå bra. det är bara en jämförelse mellan moliér och shakespeare.

villa bara informera er om att jag älskar filen och kevin mest av allt , fast jag älskar anna och dennis med och linnea och sanna! :)

men nu ska jag kolla klart på scrubs med baby , sen blir det sängen !



puss på er

/ frida



lkpg..



hej på er..

måste först och främst säga att jag har BÄSTA boyfrienden ever ! han är super gullig på alla sätt och vis.
idag åkte vi in till linkpings pärla IKANO huset , givk lite på IKEA handlade glas till min nya lägenhet ( även fast jag inte har fått någon ännu , men de är ju på G och glasen kosta bara 5 .- och va super söta så ). sen drog vi till lite affärer runt omkring, hamnade på siba och jag råkade köpa en mp3 , upps !



så ser den ut och jag är nöjd med den ^^



och såna begiea glas köpte jag 6 stycken, ska se om jag ska köpa fler sen, de är ju super söta !

puss påer

/ frida'



blondie, wihu !



hej på er , hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra dag ..

själv har jag mest tagit det lugnt idag, vart ute och handlat krov med bröd och hårfärg ( blondie ) och sen hela två paket med tranbärs jucie , fast de är slut snart.. sadface... men de är mycket bätter med infektionen nu , de vill säga den är nästan helt borta ! de är ett rent helvete att ha kan jag säga er så jag är glad att jag är av med det nu.

men nu sk ajag försöka göra något vettigt, och sedan tvätta ur hårfärgen ^^

puss på er!

/ frida©



äntligen här igen....



ja ni nu var det en vecka sedan jag skrev här sist, fifan va dålig jag är på att uppdatera min blogg. även fast6 jag i huvedet går igenom precis varje dag hur jag ska skriva vad som har hänt i mitt händelserika liv, så orkar jag ta me fan aldrig sätta mig och skriva ner allt här , så ni andra också får ta del av vad som händer ...

i mittliv har det inte hänt allt för mycket utan jag har mest vart med baby och jobbat hos mamma och pappa på fiket, så nu är jag äntligen lite rikare ^^ ska även jobba på lördg så de blir lite mera pengar då med.  nu är jag i alla fall i mjölby hos baby, ska till ica och handla tranbärs jucie för jag har lyckats dra på mig urinvägsinfektion tror jag. men som tur är håller den på att gå över .. !



men nu ska vi dra oss mer till ica, hörs sen puss på alla

/ frida ©



HÄRIFRÅN, ja tack!



ja ni nu är jag hemma i gammal " goa " vädersta igen , fy fan va jag hatar att va här ute ! jag vill tillbaka till baby, ligga i hans varma säng och mysa med honom. inte va här hemma med två jväla kaniner på nerdervåningen , sm inte kan va tysta för fem öre. men en positiv sak är att jag i alla fall får skjuts till mjölby imorn , börjar vid 11.45 , och eftersom annika är sjuk så kan jg inte va med på någon extra bildlektion , vilket gör att jag får as lång sovmorgon ! tummen högt upp i luften för den ....

har även fixat ps CS3 nu, så har roat mig med det ikväll.. kul mjo jag vet , men fan de finns ju inget att göra ute på de här jagvla stället.


de blev lite bilder från i måndags, älskar dig eilen !

men nu ska jag försöka göra något vettigt, puss puss

/ frida ©



allt blir bätter...



ja ni alla glada och trevliga människor som läser här, nu har jag äntligen kommit ihåg min älskade lilla blogg för en gångs skull. de är inte ofta jag kommer ihåg den, men det har ni väll märkt med antar jag.. skolan idag var ganska slapp, även fast jag hatar att börja onsdagar med svenska b med eva kolckan 8.15, men efter sportlovet är det slut med tidiga onsdagar ( då är det tillbaka till slappa onsdag mornar som börjas med matte b kl 9.30 ). men jag har ju inte bara haft svenska b idag utan jag hade ju även matte och kulturhitoria, skulle haft historia men lilla niclas kände sig inte så kry så de blev lite extra kulturhistoria med kitte.

sitter nu och kollar indvals kurs för i höst vet inte riktigt om jag ska läsa två kurser eller en. men får se..

hörs sen puss puss

/ frida ©



De brinner ! HAHHA spontan reaktion.



men herre min gud va jag har vart dålig på att uppdatera om mitt jätte intressanta liv här på sista tiden. va ska jag säga om mitt så roliga liv för tillfället då, jo de består av allt för mycket skola och en del jobb.

dessa saker har även hänt mig i veckan;

  • Måndags , va i skolan åkte hem med baby och gjorde inte specillt mycket i stora mjölby.
  • Tisdag / Onsdag: va jag hemma från skolan för jag orkade verkligen inte med någonting mer än att sova och prata/mysa med älskling, joo jag orkade gå till ICA supermarket och köpa oliver och ostfrallor. Och sen vid halv 5 på onsdan så va jag, mamma och pappa på handledar kurs på bilskolan så nu får jag snart börja köra hemma.
  • Torsdag vaknade upp vid halv 8, hann med en dusch på morgonen sen jag vet inte när.. hinner ju aldrig de när jag börjar kvart över 8 varje jävla morgon i skolan. Tog bussen till mjölet vid 20 i nio och kom till linköping runt halv 10. gick både till sub och donken och fixa frulle åt mig och eilen , sen bara det av till skolan tryckte mitt tryck en gång. sen en idrottlektion och sedan slutade jag. Sen på klvällen började min tv brinna för någon IDIOT hmmhmm jag hade ställt ett värmeljus på den. så kevin och frida lekte brandmän och saneringsarbetare.
  • Fredag: skolan mellan 8.15 ( egentligen ) tog 20 i nio bussen , slutade 4 . sem hem ta de lugnt och inte göra mer än att måla taket efter den lilla olyckan.
  • Lördag har jag jobbat, ska även jobba en stund ikväll. sen hoppas jag på att baby kommer tillbaka . Men nu ska jag göra något annat.

så puss på er

/ frida©



bätter i alla fall



Nu sitter jag är i babys rum , har fixat iordning mig nu.. allt känns en aning bätter och snart kommer kevin hem så de blir ju bara bätter i alla fall. Mamma och jag ska till körskolan sen och gå handledra kursen, och sen ska jag hem. Har sovamorgon imorn , fifan va skönt! Sen har jag bara idrott och historia.

men nu ska jag äta några mackor och vänta på baby ,!

puss på't

/ frida©



inte bra alls



hej och god morgon på er..

just nu mår jag inte bra alls, eller asså jag mår inte så dåligt i kroppen längre har bara lite huvudvärk. Men den går väll över snart antar ja. Nej , jag mår mer dåligt i psyket just nu, och de är verkligen inte kul.
Det känns hela tiden som att jag inte duger till, och det är alldeles för mycket i skolan just nu, helt på tok för mycket!





jag älskar dig !

aja, nu ska jag inte hålla på med allt prat om hur jag mår och inte mår , ska ta en dusch nu . och sen ska jag börja göra mig i ordning.

puss

/ frida©



blää.. ingen bra dag









är trött ... skriver sen

/ frida©









dusch..



Nu när jag äntligen har lite tid för mig själv så ska jag bort till andra huset och ta en riktig lång dusch !
ska även passa på att äta något tror jag :)

men hörs sen puss och kram

/ frida



BLOGGEN föll i glömska , men nu är den tillbaka !



min älskade lilla blogg har fallit i glömska, de är hemskt ! jag ber om ursäkt för det.
men jag känner att jag har haft så mycket annat för mig den senaste tiden, så jag har inte riktigt haft tid för allt de här runt omkring det vill säga facebooken,bloggen och bilddagboken... Men nu har jag en liten srund i alla fall, har inte gjort allt för mycket i helgen inte mer än vanligt i varje fall. Har vart med min älskade kevin sedan i torsdags, och vi har verkligen bara mysit och tagit det lugnt, även varit fågelvakt och lagat mat . Jag har även haft något konstigt illamånende och huvudvärk , men som tur var har det mesta av de försvunnit nu .

Så imorn ska lilla frida till skolan , och efter den ska hon till körskolan kl halv 6 och den sover hon med kevin !



de här är min andledning att gå upp på mogonen, ( ja om han nte ligger brevid mig såklart )



RSS 2.0