memories



åhh vilken härlig dag, har suttit precis hela dagen och gjort bromsar uppe på scama , kändes ungefär som att sitta i ljunkans bildsalar igen. jag saknar det ! att kunna sitta där och bara vimsa , och råka göra något snyggt då och då. de där att sitta till sent på eftermiddagen på vintern, gå ut och ta en cigg och gå till preem och handla mat för att skolans mat va helt oätlig ca 4 timmar tidigare, vilket gjorde att man nästa dog av hunger.

men tillbaks till jobbet, jag trivs på nya jobbet fortfarande, och trivs bra på fiket efter att lönen rullade in igår. så nu är man lite rik ett tag, även fast man inte har alla dedär pengarna egentligen efter som det ska betalas hyror och annat roligt.

men på fredag slipper jag i alla fall somna till lukten av nybakat knäckebröd, då ska jag istället somna till ekot av minsta lilla ljud i min lilla lägenhet i mjölby, ÅHHHH de ska bli så skönt jag känner mig nästan vuxen.

nu ska jag ta en lång dusch pyssla om mig själv med lite inpacking i håret och ansiktsmask, ont satan i ryggen.

ciao




val



idag vart det att rösta, sen stressa runt till lkpg och gröllat.

vill att de ska bli 1 okt , då bor jag officiellt i mjölby.



vit tråd, oranga händer och allmänt trevligt



hejhej.
de här var länge sen och som vanligt kan jag inte skriva sån här skit, men tänkte ge lite update på vad om har hänt i storstan här.
jag har skaffta nytt jobb, så nu har jag två, de känns sköt, nya jobbet är perfekt trevliga människor och mycket sy, en del städning blir det med.

jobbet på fiket går som vanligt, mkt jobb, men de har lugnat ner sig, skönt de med.

men nu ska jag sova en skvätt, imorgon är vi på't igen.

natti



RSS 2.0