jag vill ju ha snö !



nu ska jag allt lägga upp lite bilder , lekte ju lite i ps förut & måste ju visa mina " skills " .

aja här kommer de i alla fall.







(ej photoshopad, ville bara säga att jag gillar er )



ibland går allt åt helvete när vissa försvinner. känn dig saknad, kommer alltid älska dig ! <3






 

två julklappstips på en gång (: sjukt fina byxor till killarna

  
 

& lite gott & blandat till oss tjejer :)

så nu har du det Fritz , puss på er

/ frida





hihi söndagar är inte så dåliga trots allt (:



God eftermiddag på er :)

Idag är en mycket bätter dag än va det var igår ( ledsen för att jag gjorde vissa personers liv jobbig :$ ) tack & lov för att löste sig i princip i alla fall (: vaknade av att Maria ringde i förmiddags, startade datorn & pratade med lite folk. Sen blev det " julfrukost " med syster & Robin, aa just det jag, Maria & Maria ( ica ) fick äta av julbordet igår . De var nog det godaste juölbordet jag har ätit ! Skulle egentligen ha jobbat idag med, men de behövdes inte så de har vart att flöta hela dagen.

Jag har b.la. fixat ett nytt skrivbord, skönt är det har ite haft ett normalt skrivbord sen ..... ja jag vet int när det var sist. Har även tittat på hur det ska bli på övervåningen i kafet där mamma, pappa & Malin ska bo , fint kommr det bli komemr dock sakna det gammal fina gula huset lite även fast jag inte bor där längre.



nu ska jag fortsätta fixa på rummet puss på't

/ frida



snön kan väll komma nu eller`?



Jobb , Jobb & massa jobb. Ja som ni kanske förstår så har jag jobbat hela kvällen/sen eftermiddagen, skönt att få jobba av sig från alla aggressioner & tankar på något annat.

    frida&eilen   


men nu är jag trött & sur . & vert är min snö btw ?

hörs senare puss på er
/ frida



jobb, jobb & jobb !



Vart f*n tog vintern vägen ? /: De va ju så mysigt med minusgrader & snö varför skuller du bli 8+ och omysigt för ? Jag vill ju ha snö jag älskar snö! Aja nog om det, har varit lite dålig på att uppdatera här men det har inte hänt speciellt mycket i här ute på lander sen i torsdags.

Sov som sagt hos bejbi i torsdag , gick upp runt kvart i 7 igår då stog älskling redan i duschen men jag orkade inte duscha så jag packa väskan med de saker jag var tvungen att ha med mig till skolan. Gick till tåget sura över att de va " varmt & ingen snö "/, åkte tåget med Bejbi, Serra, Wimer & Jimmy ,Fritz hade ju tappat plånboken på tåget så han fick vänta till ett senare ( HAHAHA ). Kom till skolan satte mig i bildsalen, jag älskar verkligen bildsalarna på ljunkan dom är det enda stället där man riktigt kan slappna av & vara sig själv på riktigt. Satt där ett tag själv gjorde te och va lite ledsen över vissa saker så jag skrev & frågade vart min lilla vän André var någonstans& undrade om han hade lust att komma & prata med mig. Fick till svar att han var i lägenheten så han kunde komma & hålla mig sällis de gjorde mig glad, har inte träffat han på hur länge som helst känns det som.

Sen blev det att ha lektioner & sista lektionern var det dans, känner mig grymt stolt för jag & Sofia fixa klart vårsan dans idag & Katta tyckten den var jättebra. Nu ska vi bara bli synkade ordentilgt & få ihop allt så kommer vi äga resten! Längtar till julafton nu, dock vet jag ju inte hur jag ska göra i år men det löser sig hoppas bara jag får sno min älskling ett litet tag annars får jag ju inte träffa han på tre veckor eller blir det fyra, skitsamma , måste få träffa han i alla fall. Kommer i ju för sig jobba en hel del på jullovet massa cash ( skönt ), sen blir det ju jobba på lush i linköping i januari. Ska verkligen jobba ihjäl mig så jag kan hyra en lägenhet, jag måste här ifårn snart känner jag .

Men nu ska jag dra mig & fixa mig fka jobba ikväll förstår ni, just det morfar ringde nyss dom åker ju till thailand idag FUSKIGT, nevars hopaps dom får det bra dom förtjänar det.



ha de bra

/ frida



varför fan tog snön vägen & linedace for the win .



Hej på er , just nu är livet ganska bra mer än att snön har försvunnit /: Hade linedance i  skolan idag , hahah roligaste ever ( sara&frida äger dansbrudar ) ;) ! Hade även engelska ´& historia , och hann med en & en halv julklapp idag de känns bra. Nu är jag hos bjebi , väntar på att han ska komma hem från tandläkaren.



men nu ska jag dra mig , ha de bäst  puss
/ frida



julmusik, snö & 2-



Sitter & laddar mp3 med julmusik nu är det ju faktiskt lite drygt en månad till julafton & det är snö ute. Imorn ska jag bli klar med mitt modellbygge tänkte jag så jag kan börja med allt annat som sak hinnas innan den 19:e. Prata som sagt med älskling förut, de va det jag skrev med kinesiska tecken om ni undrade va fan det va ( dom är ju så fina ). Sitter & funderar ut va jag ska ge folk i julklappar nu med, fan att de ska va så jävla svårt /: & att jag ska ha så snålt med pengar.

Undra hur det blir på julafton föresten, får se om jag dra med Kevin till motala eller om jag stannar hemma och firar den traditionella schwenkiska julen, de vill säga :

- vaknar astidigt tittar ut och hoppas på att det ska va snö, blir oftast besviken.

- äter julskinka i mängder till frukost med knäckebröd, medans resten äter risgrynsgröt ( blää )

- mormor & morfar kommer runt 13.oo, då har pappa redan börjat med maten men det hinns ju med fika där i mellan.

- vid tre börjar kalle ankas julafton, som alla ( förutom pappa som har vart smart och fattat att det är tråkigt ) promt ska se även fast alla redan vet vad som händer, men pappa kommer in & ser vilken den nya filmen för i år är sen ut i köket igen.

- efter kalle anka blir det mat, sitter där i någon timme & äter mer julskinka.

- runt 19.oo ska morfar se karl bertil jonssons julafton.

- efter morfars tv stund blir det julklappsutedelning, alla sitter där kollar igenom sina julklappar. Sen tackar oftast vi barn för oss & drar till våra rum & mormor, morfar, mamma & pappa fikar.

- oftast hamna man framför en film på tv, sen somnar man.


låter det kul ? nja va , men mysigt är det allt.

men vill ju va med älskling med, han åker ju trots allt iväg i tre veckor sen :( !








vill ha dom skorna till jul , GE MIG !

ne nu ska jag sluta babbla , puss på er
/ frida



爱人 , 我爱你 !



Vaknade av att de ryckte till i fönstrena imorse & till min stora förtjusninng snöade det. Gjorde mig iordning för skolan, sen bar det av ut i kylan till bussen. Skolan till kvart i tre inget speciellt där sen hem & prata med  爱人  det gör mig lycklig, bråkade med syster med.

Och nu sitter jag här och väntar på mat, vet inte riktigt vad det bölir med någe gott hoppas jag (:





SNÖ <3




我爱你 mer & mer för varje dag jag får se dig .



snöstorm ?




Mår lite bätter nu har tagit panodil, & har slutat tänka på de negativa sakerna som kom upp i huvudet. Har även fått i mig mat nu, det behövdes & sen har jag pratar med bejbi hela dagen i princip. Han får mig att må mycke bätter, men de är så himla tomt utan honom i min närhet. Men nästa vcka är de som vanligt igen :)  Men är sjukt sugen på lägenhet i Linköping nu, men hoppas på att det går bra med jobben så är det ju nästan kirrat. Sen va det ju pengar till resan i sommar med ja, men har ju önskat mig pengar i julklapp så man kan ju hoppas (:

Eilen får mig att må bra med men det ver hon redan :) ! <3





siffran Nio:

Du är en riktig ledartyp som är full av energi. För att undvika onödiga missöden som lätt kan uppstå i brådskan bör du se över din planering två gånger innan du börjar med något. Du tar hand om alla och ser till att de har det bra. Ofta engagerar du dig så mycket i andra människor att du glömmer dig själv. Du måste bejaka dina egna behov av hjälp och kärlek för att kunna orka vidare.

Du kan lätt känna dig oälskad. Det kan bero på att du tycker att du tidigare blivit övergiven av en närstående. Det kan även orsakas av att du känner att du inte får något tillbaka av dem som du hjälper.

I ett förhållande har du en tendens att vara lite för energisk i början. Detta kan tyvärr skrämma bort din käraste/käresta. Tänk på att det tar lite tid att lära känna en ny människa.



det läskiga med det där är att det stämmer , & jag hitta det på nätet kommer tyvärr inte ihåg sidan .



  




det är nog som han säger, jag tänker för mycket ...



Idag har vart sen sådan dag som tillbringades i sängen, har värsta värken på länge. När jag läg i sängen började jag tänka på allt sånt som jag inte ska få tanken att tänka egentligen, sen så blev det & de slutade inte bra alls. Jag fick mig själv att gråta, är inte det ganska komiskt egentligen att man tvivlar på saker man inte ens ska bry sig om för man vet att det inte stämmer. Fan för att ha en hjärna som är starkare än ens eget psyke, de är inte roligt. Eller det är ju bra vissa gånger men inte när man börjar med sina neggo tankar.





De värmer att läsa sånt igen . <3



   Saknar ! men hoppas på en vecka där i sommar med bästa !






  

gammal ! men diggar dom iaf .






snö äntligen & -2



Hej & god natt.

Usch va dåligt jag mår just idag, just idag när jag har jobbat min första dag på krogen. Måste säga att det var sjukt roligt & jag är något sådär lite nöjd över mig själv, men jag ska bli bätter! Igår efter skolan va jag inne på LUSH & fixa till lite extra jobb i januari förhoppnings vis.
Sen har jag nog insett att jag har hittat världens finaste pojkvän, idag fixade han förkylning dricka åt mig & massa annat. Och igår myste vi galet, först med mat sen badade vi & sen blev det sova (:

Men nu vill jag bara att han ska va här för jag hatar att va själv. men bye bye sleep tight .





Thoghts of your smile makes me miss you so much <3
  



Bästa på länge, & vart fan är snön ?



Jag borde sova nu  ! Inte sitta vid den här dumburken, men jag måste verkligen fixa mitt formal letter till engelskan , men jag kan verkligen inte känner jag . Men jag får fixa det i skolan imorn medans jag väntar på Kevin , eller så får jag göra det inatt. Har vart tre superbra dagar i Mjölet mån, tis & ons.

Måndag kväll - spenderades i Kevins säng med mys & batman .
Tisadag - Vaknade utan bejbi , gjorde mig lite lessen . Sen droga jag som sagt till Eilen , vi " lagade " mat. Sen hem till Kevin mat & mys.
Onsdag - Vakna hal6 som sagt , somnade om åt mackor drack för mycket te & knarkade på tok för mycket naruto för mitt eget bästa tror jag. Sen damma & foxa jag hans rum , han saknar säkert sina dammråttor. Sen drog jag i alla fall hem med 18.35 bussen , & åt på krogen med familjen & Leif . Måste verkligen berömma de i köket för en av de bästa måltiderna jag har ätit på restaurang någonsin . Jag åt verkligen upp ALLT ( till och med de stekta morätterna ) de har jag inte ätit på sex år.



 

Menyn för Väderstad Central krog , kom förbi & titta närmare på den vet jag ! (:

Ska äta där med den här lilla pojken på fredag . älskar dig Kevin Leong , kan inte han kosntiga mellannamn än (A)

   


puss på er  hugs and kisses frida .




Dammat, städat & jag är ju lite bäst .



Hej på er dönickar , allt bra ? De skulle va kul om ni lämnade en kommenter lite då & då när ni har läst (:
Idag vaknade jag först vid circus 5.30 när Kevin skulle till sin praktik, somnade om & vaknade igen vid 10.30 nångång . Har inte haft för mig allt för mycket idag så jag passa på astt damma & städa Kevins rum en aning , fy fan jag har typ allergisk chock nu av allt damm som fanns på alla möjliga ställen -.- . Har hur tråkigt som helst just nu , så har tränat lite egyptiska gudar & forntid för ovanlighetens skull, & nördat Naruto hela dagen med. 


passa de på att göra nytt ID-kort för ett tag sen, de är ju liksom gratis fram till man är 18 så varför inte .



Föresten , ge mig snötyngda hus tusentals ljus & kulörta kolor i drivor.
Ge mig 30 grader kallt, tomtar överallt & mer Arne Wiese i runtan .


Aja nu är jag trött ska vila lite puss på er .




eilen&frida in mjölet .



God eftermiddag & hej på er .
Sitter hos älsklingen Eilen nu , vi va nere i Mjölby city & handlade mat för ett tag sen sjukt duktiga är vi ! Snodde älsklings goose jacka idag , så Eilen kände inte igen mig när jag kom ut ur porten ( hon trodde att jag va en av mjölbys fjortisar för hon såg inte mitt ansikte först ). Just nu gör vi inte myckte alls sitter & kollar lite olika bloggar , & ska laga mat snart (:

Hörs mer sen när jag kommer hem till älsk . Puss på er & ha det bra .

  eilen jag älskar dig , gumman ! <3



utvecklingssamtal & matteförhör kan de bli bättre ?



Jag tror faktiskt att utvecklingssamtal är nyttiga , men samtidigt är det en av de läskigaste sakerna som finns i livet ( bortsett från tandläkaren och sjukhus ). Jag tror det har med att på dessa ställen avslöjas oftast våra brister & det är väll det vi är rädd för här i livet , vad vi har gjort fel och vad som kan tänkas vara fel på oss . Men strunt i den filosofiska tanken nu , den kan man sitta och grubbla på i timmar & det har jag inte orken till idag & ingen Wiborg att ha den disskusionen med heller ): Men jag är lite glad i alla fall för jag sitter hemma hos Kevin nu dock är han inte här just nu, för han är och tränar med Wilmer , men det gör mig ändå glad att vara här. Jag hatar att vara hemma nu för tiden ibland , som sagt är mina föräldrar lite smått hjärntvättade av sitt jobb & systrarna ska vi inte ens prata om. Hade som överskrften förtäljer matteförhör idag , det gick bra tycker jag men jag gillar matte som sagt.

Sitter pch kollar runt lite , jag vill ha antingen en hund eller en katt. Va tycker ni? 

 

en av de sötaste hundarna jag någonsin har sett på bild tror jag !





& jag vill ha kattungar iegn , saknar Max !


Men nu har jag inte kycket annat att göra än att kolla på film till min söta pojkvän kom mer hem , puss på er hörs .





Vi ska bada i det ljus som bara vi två kan se.




God kväll på er .

Hoppas eran dag har varit bra , min har varit helt perfekt . Jag myst hemma hos Kevin hela dagen ätist god mat och sen bara myst galet, de är nog en sak som är bra med hösten ändå att man kan vara inomhus hela dagen utan att man får dåligt samvete för det . Sitter här och lyssnar på Lisa Ekdalh nu , kände att det behövdes efter igår. Då hade vi invigning av pappa och Päras nya krog, hel lyckade dag /kväll verkligen. Måste säga tack till alla som kom dit, och speciellt tack till Eilen och Kevin som bemöda sig att följa med mig de gjorde verkligen min dag att min ville komma (: !

Nu väntar jag på att min tvätt ska bli torr så jag kan stryka innan jag går och lägger mig , känner mig duktig (:



Eilen och Frida , när eilen hade börjat i min klass. På våran älskade neontoalett :( R.I.P på den . <3




min älskade eilen är best sometimes !



Maria är nog en av de bästa som finns ! fifan när jag blir 18 då jävla .



MIN Sanna är också bäst ! <3



Diggar den här killen starkt med , även fast han säkert hatar att jag lägger upp den . Men gillar dig ! <3



de va allt för mig , nu ska jag stryka puss på er .





mys, regn och hjärntvättade föräldrar.



Sitter hos Kevin nu, åt massa kinamat nyss (: De är bra att va hos han för man får massa god mat då ! Har inte gjort mycket alls bara mys och kollat på film . Ska försöka tigga skjuts hem nu , men förmodligen blir det ta bussen hem.  jag hatar mina föräldrar dom är totalt hjärntvättade av sitt jobb ! Aja nu orkar jag inte skriva mer för jag är sur på dom , men kanske skriver sen vem vet .

ha'de puss hej .



regn5+ & klockan är för mycket .

Ja nu sitter man här igen  kan inte sova & lyssnar på miss independent, de är ju en förjävla bra låt allså . Har inte feber i alla fall så får väll vara glad för det.
Har inte gjort något vettigt idag alls bara sovit och yrat, ja sånt som man brukar göra när man har feber . Ätit lite och druckit te , men saknar faktiskt skolan när jag är hemma .

Men nu ska jag försöka få i mig nått jag känner mig tom i magen , jag tror jag ska göra pankakor eller makaroneplättar . Så vi säger som DojDoj smaskens filibajs!






Vill ha tröjorna och älskar teet !

but thats all, overandoutfornow.

feber,disigt&4+

Lessen att jag inte skrev något igår , men jag orkade verkligen inte . Jag somnade i princip direkt när jag kom hem , va nära på att svimma tre gånger i skolan . Det fanns även människor som jag aldrig trodde skulle kunna få mig att börja gråta som lyckades med det igår. Sen vakna jag en stund och prata med bejbi och mamma & sen la jag mig igen .

Idag kom pappa in och väckte mig och frågade hur jag mådde, eftersom jag fortfarande hade feber så ringde jag till skolan och sjukanmälde mig ( fan de är inte bra att göra det , inte med mina frånvarotimmar ). Så gick jag och åt frukost med mamma & pappa , men som vanligt kan jag inte va med dem för länge för då börjar vi alltid bråka om nått & likadant blev det i morse . Så jag gick hem och somnade till prinsen av Egypten , älskar den filmen verkligen & den hjälper mig faktiskt med historan :)

Nu har jag duschat och sitter och pratar med älskling i skype , han sitter och oratar om nån bild han har fixat i ps.





f*n för lockigt hår!


så va helgen slut igen då .



Ja ni jag har vart riktigt dålig den här veckan med min blogg , men jag har ju vart fullt upptagen med att va i mjölby hos bejbi , mysigt har det vart . Så jag har som sagt inte gjort allt för mycket med min fritid den här helgen. Va bort på krogen en sväng när bejbi hade åkt hem, fint som fan blir det . Ska jobba arslet av mig där näst lödag på invigningen !

Aja nu ska jag försöka sova lite , de är ju trots allt måndag helvet imorn igen .

puss på'er !



vart tog solen vägen ?

Jag vet att jag va dålig & inte skrev något om min dag igår , men jag va så sjukt trött när jag kom hem så jag orkade inte .
Men jag gjorde inget speciellt igår i alla fall , sluta 11.45 väntade på bussen till 13.55 & när jag kom hem gick jag förbi krogen , de börjar bli stressigt nu kan jag säga er ! Sen ner till ICA köpa mat som jag skulle laga till familjen min, uppskattat va de så jag blev glad . Sen hem ligga och softa i sängen med datorn och prata med sötaste Eilen i telefon med , och med .. i skype i princip hela kvällan :) Saknar honom nu något så enormt just nu , men som tur va ska jag ju till han ikväll (:

Aja nu sitter jag i alla fall i skolan med Robin , trevligt tycker jag . Har även kommit på att jag har glömt mitt bankomatkort hemma /: fan jag som ville fylla på min mobil idag .

Men nu ska jag dra mig , puss på er


dimmigt,grådisigt&1+ när ska den riktiga vintern komma ?

Ja hoppas ni har haft en bra dag, min dag har vart duglig inte för bra inte för dålig . Vaknade i mjölby åker till skolan med mjölbys flygtek gäng ( trevliga grabbar de där ) bara att dom mobba min mössa med skitsamma I love it so. Kom till skolan & ser att min klass har lektion , & undrar självklart varför så jag sätter mig vid datorn för att kolla vad som har hänt. Då visar det sig att schemat har ändrats, kul att jag lyckade missa det ! 

Aja sen fick jag ju ha historia med NICST , de är roligaste läraren någonsin . Vi planerade in tre dagar som vi inte ska ha någon historia på utan vara lediga istället (: Sen på raste träffa jag dom som bygg pojkarna & en av dem va snäll och bjöd mig på te , de va välbehövligt tack :) . Sen kom jag försent till matte lektionen för jag blev stoppad i korridoren av en virrig lärare som skulle veta en sak , men jag visste inte svaret men hon kom på de djälv sen så allt löste sig och frid & fröjd . Sen som sagt matte b , så HILMA  enkelt , jag kunde ju redan allt så de blev mp3:n idag igen som vanligt på matten :) 

Sen hem , gick bort till krogen de börjar ordna sig nu & de ska bli så jävla kul att öppna (:


min älskade Eilen va i skolan idag men & även mina andra pluttisar Sanna, Anna, Linnea & Alexandra & mina små byggpojkar så klart .



LOVE IT !



& jag vet att jag tjatar om skorna , men fan jag ÄLSKAR dem !


men nu ska jag iaf sova puss på er & dröm söta drömmar.


grått och någon plusgrad...




Ja ni idag va de dimma när jag vaknade i mjölby , vilket gjorde att jag la mig under täcket & ville inte gå upp egentligen men jag va illa tvungen. Sen blev det vandra till station, kallt fuktigt och halt ! Sen när jag kom till skolan visar det sig ju att vi har fått nytt schema , men hade Frida informerat sig om det , nej så hon va ju försenad (y) . Sen hade jag historia , har skönaste läraren NICST . Råkade komma försent till matten med , men jag kan ju redan de vi gör nu så de gjorde ju inte så mycket . Sen vart de matsalen , äcklig soppa blääää.

och nu har jag bild lektion , bygga modell , wiihu verkligen inte så jag satte mig här för att skaffa mig "insperation " , men slutar snart skönt de . Sen blir det hem tvätta och plugga , kommer då´va ensamt att sova inatt ''/

men hörs förmodligen sen , HEJDÖH !



varför måste de finnsa måndagar?

Va de så promt nödvändigt att de ska finnas måndagar , eller snarare måndagmornar . I hate them !

Va hände i skolan idag , jo Anges fick en porslins bit i munnen , JÄVLA slarviga mattanter , dåligt är det .
Sen så funkar ju inte teila ordentligt heller för att någon dum jävel har grävt av en kabel någonstans , tack säger vi till det (Y) . Så de blev lite kaos i skolan idag när ingen fick tag i någon , och jag lacka ur på min mobil .

Men nu ska jag fixa mig och sen ska jag iväg , sover borta inatt igen :)

puss.på.er !




jag är dessutom otroligt fest sugen ! plus att jag älskar skorna och tröjan <3

Hoppas min Eilen kommer hem idag med !


vill ha ....

Jag kan verkligen inte hålla mig längre , jag vill ha en pälsmössa ! inte äkta päls såklart , men en såndär stor pluffsig gosig mössa (:







en sån , I love it !

hitta lite mer saker när jag kolla på top shop med , fan jag vill ha pengar !


solsken & 5+




Nu sitter man här då , vaknade för ett tag & jag är sur för att a-filen är slut . Man kan inte äta start flingor med mjölk de är äckligt ! Man måste han a-fil !
Aja jag får väll gå ner till ica & handla fan de är dyrt att bli äldre , jag vill inte bli arton , jag kommer inte ha några pengar alls . Fast på ett sätt längtar jag som bara ... tills jag blir arton , fatta man får ta körkort , gå på krogen & massa annat skoj .

Men nog pratat om det , nu ska jag fixa mig , gå ner och handla a-fil & sen packa för att jag ska sova hos ..... inatt ( igen ) .

Ha de bäst idag & så hör vi kanske sen.



sockar, varm oboy & klockan är på tok för mycket




Nu har jag också vart duktig och skaffat blogg , de där som alla andra verkade göra för ett år sen ungefär .

Hoppas ni har haft en bra dag , och också ett lika bra höstlov som jag .

Min vecka har vart lugn, i måndags kom Sandra hit ända från storstan Stockholm för att träffa lilla mig , de gjorde mig glad . Tänka  sig att man kan hitta varandra så lätt nu förtiden , vi har inte setts sen ettan och så vips hittar vi varandra på facbook , ödet eller dagens tekniska under bara ? Sen åkte hon hem i torsdags & då blev det ..... , och sen kom jag hem därifrån idag , mamma hämta mig samtidigt som hon hade hämtat sis hos Robin .

Och nu sitter jag här och pratar med ..... i skype , & jag är gladare än vad jag har vart på länge . Och imorn kommer min Eilen hem & de gör mig ännu gladare !

tack för att ni finns <3



RSS 2.0