tomhet



har inget vettigt att skriva, de är tomt, vill bort.... bort från allt nu.




kom ihåg mig då, här finns du kvar



när du får spring i dina ben, och jordens dragningskraft är klen, kom ihåg mig då.

läste eilen blogg förut, varför var vi tvungna att ta studenten, visst det var skönt men just nu vill jag inget annat än att komma tillbaks till våra bildsalar.

- tänk när vi satt där inne i vintras när klockan var runt 3 och det var mörkt ute och vi klagade på att vi treor alltid skulle få de pissigaste tiderna. men vi hade endå de där lilla extra som gjorde att de faktiskt inte gjorde någonting att vi fick sitta där minst två timmar till tills det var helt jävla kolsvart utanför fönsteret. vi hade vårat te och vi hade prrem rakt över gatan, och oftast hade jag mackor med mig, åt dem inte själv så ofta med de gjorde resten av min umgängesskara på bra humör.

jag saknar att få gå i gallerian och få låta mest eller lyssna på pinsam musik, som gjorde att den där umgångesskaran jag hade med mig till och från kaffiterian skingrade sig och gick en bra bit framför mig, men let's face it jag brydde mig inte om att byggs/måleris killar och de enstaka tjejerna satt och glodde på mig som om jag vara dum i huvet, för jag var en glad estet! jag saknar , saknar och saknar ännu mer.

- saknar att komma in i bilsalen och inse att mina keramikgrejer hade sprukigt i ungen, saknar att efter att jag insett att de faktiskt hade gått åt helvete fick slå sönder dem, medans resten av mina kära vänner och maja försökte stoppa mig. no use to try to stop me.

jag saknar eilens alla sms om att hon hatar regn och snö och vägrade att gå ur sängen, men när jag väl kom till station så var hon endå där efter fem minuter och klagade på att det var för kallt och hur mycket vi hatar att östgötatrafiken faktiskt suger, tror inte vi kom i tid en enda gång sedan den första snö föll i vintras, men va fan gjorde de vi hade varandra, oftast om ingen av oss kände att sängen faktiskt var skönare än de kalla utanför dörren.

jag saknar linnea och anna, jag vill säga att jag saknar dennis också även fast det inte verkar som att han saknar oss.

- linneas alla pepp sms om att jag faktiskt borde gå på choklad och konfektyr lektionerna, jag är sjukt elak när jag tänker efter, men tur att en av oss klarade av att ta i kragen ... kom ut till mig så ska vi slå våra konfektyrhjärnor ihop och baka sachertårta linnea. och anna , ja du och jag var nog lika dåliga sista terminen , eilen och linnea tog över våra platser, bra tycker jag, tycker vi förtjänade lite " ledigt " .

men men nu hoppas jag att ni förstår va jag menar , jag suger på att skriva men försökte i alla fall.

älskar er




elakheter



ligger just nu själv i min stora alldeles för mjuka säng. tråkigt tycker jag, och flugor ja det har jag med. skulle kunna kalla mitt rum för flugnästet.

börjar jobba kl 7 , betyder att jag måste gå upp sisodär kvart i 7. de blir ju lite sömn i alla fall.

tycker inte om man mamma heller hon är ganska elak faktiskt, låter mig först vara ledig närsta tors-fre-lör, men " kommer på " att hon " råkade " ha en ögonbrynstid inbokad nästa tors, ja just fuck heller .

nu blev jag sur, ska dra igångrn en film och döda flugJÄVLARNA !

ha't gött



huvudbryn och pengar...



.... eller snarare huvudbryn om hur jag ska spendera pengarna på rätt sätt.

- jag är väldigt dålig på det, det blir liksom bara mat för alla pengar ( jag är matoholic ) för de som känner mig var detta ingen nyhet och jag har säkert nämt det i den här bloggen tidigare. ( onödigt fakta, ja? )
livet nu för tiden är jobb, jag har ju ledigt då och då skönt tycker jag men man blir bortskämd av att vara ledig för länge.


[ men huvudbrynen just nu är, vilken ska jag välja. ]



väl spenderade pengar, ja för helvete !

hejhej.


RSS 2.0