slut , äntligen !



fy satan så skönt ! nu är det äntligen slut , eller nästan jag ska fixa tre fysar imorn det är allt.... sen blir det mjölby!
och på lördag blir det motala, och igår var jag full....det gick inte så bra när jag kom hem. men stört värd kväll, frippe x2 två va ju på G, och de gick helt galant. ont i fötterna och ryggen idag dock och fy fan sova tre timmar är aldrig bra speciellt inte med alkohol i kroppen, och sen jobba fy satan .

men det gick super, eller jag dugligt i alla fall, sen efter jobbet blev det till josefin hade även med oss en jonas i bilen. sen hem till josefin och hämta badkläder, bakiskbror och hund sen vidare till vinberga..

sen till filmhuset och hyra film, sen till city gross och handla mat + en jävla massa flöt, sen blevb det hem och dom hem till sig...

mpste tacka alla för en super kväll igår !

/ frida



missing..



jag tror jag är stressad, linnea tror också att jag är stressad. just nu är jag arg, sur och förbannat ledsen och över vad? de har jag ingen aning om.

imorgon är det jobb, v-verken och grillning , cykla dit dö för jag har dålig kondis och onda knän. hoppas kevin kommer hit på kvällen för jag behöver verkligen någon som bara håller pm mig just nu, och säger att du är vacker som du är.

/ frida



RSS 2.0