en helt ok dag, bätter än förra året ...



hej på er hoppas eran dag har vartit bra :)
men har som sagt vart helt ok, har spenderat den både i skolan , hemma och med älsklingen min. och imorn har jag sovmorgon det kan inte bli bätter ! eller jo föresten jag har sovmorgon på onsdag och torsdag med, och på lördag dra jag och baby till stockholm , i en hel vecka ! I love it !

fick en jätte fin present av eilen idag med, en super söt tröja och ett par urgulliga örhängen, frida likes !

men nu ska jag försöka sova lite , eller snart iaf . ska krypa ner med baby det är verkligen det bästa.

lovelove

/ frida



WOW, ja uppdatera !



WIHU nu är även lilla jag 18, eller snart i alla fall men man behöver ju inte va jätte petigt  (A) ne men jag fyller imorn ! känns helt sjuk! jag vill tillbaka till det gamla ibland känner jag.. tillbaka till örnbacken och alla goa 90-tals minnen där ifrån, alla dagar hos mormor och morfar. alla de mornar när solen gick upp över husen på örnbacken ! DAMN jag saknar det, ibland i alla fall.


men på lördag dra jag och baby till den härliga storstan i 6 dar, gud va skönt de ska bli att komma ifrån allt ! alla stress, jobb och framför allt skolan. men nu har jag babblat tillräckligt ! hade bäst !

puss puss



/ frida



MM's!



hej hej !

nu va det ett tag sen jag skrev igen då, men nu ska jag i alla fall dra mig ut i kylan snart och dra till pojken min .
men jag hoppas allt är bra med alla er där ute !

want MM's!



/ frida



vår nu tack !



grått grått och åter grått! va fan är det här , ska det aldrig blir varmt och sol?!...
jag vill ah sol den veckan jag och baby ska till sthlm inte äckligt grått och äckligt väder.. aja , livet flyrter på bra är ledig idag ska jobba hela dagen SKÖNT må jag säga. sen vet jag inte riktigt vade som händer baby kanske kommer hit eller så blir jag ensammen ikväll.. får se hur det blir.

hade utvecklingssamtal igår med, gud va jag har blivit duktig i skolan, hahha och allt är nog tack vare kev .. tack baby.

men nu ska jag fårtsätta läsa min svenska bok, jag fastnade lite för den, har läst 10 kapitel mer än va jg ska ha läst ,den ni !



så puss på er !

/ frida



SUCK !



sanna och linnea "hjälpte" mig med bloggdesignen idag. de vill säga skratta åt mig när jag gjorde fel :) men jag gillar dom iaf !



puss puss hej då 

/ frida



tråkig jävla söndag !



ja ni den här bloggen faller i glömska då och då, och de ber jag om ursäkt för :)

mitt liv har inte vart mycket mer spännade än vanligt, utan jag har gjort det vanliga de vill säga va med kev, jobba och gå i skolan (Y), men kev är den bästa som finns !

och om ca tre veckor får jag spendera 6 dagar med honom uppe i storstan, fy va skönt de ska bli! slippa allt så har med stress att göra ! bara komma upp dit och sitta och kolla utgenom mormor och morfars köksönster på morronen fyller mig med lugn ! och att höra någon gammal 90-tals degna samtidigt gör bara att massa minnen kommer tillbaka och det är bara ett plus.

men nu funderar jag starkt på att lägga mig i soffan och glo på blades of glory , så ni får ha de så bra ...

hörs kanske om någon dag om ni har tur . puss på er



ps. jag älskar eilen !


/ frida



....








RSS 2.0